Hjertelig velkommen til min blogg!! En blogg som tar utgangspunkt i en hendelse som skjedde høsten 08, og som radikalt forandret min og familiens livs situasjon. Den vil også inneholde erfaringer og tips om hvordan det er å være ryggmargsskadet og leve sammen med en som er ryggmargskadet. I tillegg vil bloggen inneholde hverdagslige ting som skjer i livet mitt, som fotballlidenskapen min osv...

mandag 18. januar 2010

Møte på Stortinget

Fikk en gledelig nyhe idag, om at det blir møte på Stortinget på førstkommende mandag den 25.01. kl 1530. De som skal være med i tillegg til meg, er som tidligere nevnt varaordfører i Asker % Bærum Lisbeth Hammer Krog, ordfører i Nedre Eiker Elly Therese Thoresen, samt Terje, Cecilie og Per fra Next Move. Vi skal ihvertfall møte Bent Høie fra helse og sosial komiteen. Men vi håper også at Erna Solberg og Anders Werp har anledning til å bli med på møtet.

Agendaen vil blant annet inneholde:

- Refusjonsrdning for fysioterapeuter

- Driftstilskudd og refusjonsordning for Next Move

- Fritt valg av fysioterapeuter

- Fritidsutstyr for funksjonshemmede over 26 år

Med andre ord en nokså variert agenda. Jeg gleder meg ihvertfall. Dessverre sitter ikke politikerne vi skal møte i posisjon, men i opposisjon. Skjønt de er dyktige og innflytelsesrike politikere som kan utøve press på regjeringen, samt belyse sakene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar